Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Dr. Music

DR. MUSIC за 4-ти април

 

 

 

Всеки край е едно начало. Края на музикалната история е началото на свежите хитове. Аз казвам да си изконсумираме  всичко от начало до край. Ето например през 1987 Starship започват двуседмичния си престой под No.1 в US със сингъла си Nothin's Gonna Stop Us, който е и част от филма Mannequin. Ако това не стига парчето е No.1 и от другата страна на Атлантика.

 

 

 

През 1987 благотворителния запис на Ferry Aid Let It Be става No.1 в UK. Сингъла  е записан в помощ на пострадалите при инцидента от  1986 на ферибота Zeebrugge, при който загиват почти 200 души. В проекта участие вземат Paul McCartney, Boy George, Mark Knopfler, Kim Wilde, Nik Kershaw, Kate Bush и други.

 

 

 

Днес DR. MUSIC казва „Ч.Р.Д.!” на Magnus Sveningsson, басистът на групата Cardigans. Помним ги от 1997 с техния хит  Lovefool.  Magnus си има и собствен солов проект наречен Righteous Boy. През 2006 той възражда лейбъла Trampolene, част от чийто каталог са си Cardigans, под шапката на  Universal. Понастоящем Sveningsson работи с кавър-банди в родната си Швеция.

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация