Предна В момента Следва
TAYLOR SWIFT ANTI-HERO (DANCE REMIX)

Dr. Music

DR. MUSIC за 3-ти май

 

Надали има друг човек като DR. MUSIC, който да пази толкова листи от календара с толкова много бележки по тях. Ето какво сочат те за 03-ти май. През 1997 Michael Jackson стига до номер едно No.1 в UK със сингъла Blood On The Dance Floor. Това е седмия No.1 на изпълнителя там. Интересно, че в Щатите парчето стига едва до No.42. Песента излиза като първи сингъл от албума с ремикси Blood on the Dance Floor: HIStory in the Mix. Blood On The Dance Floor е написана от Jackson и Teddy Riley още през 1991 за Dangerous, но отпада от тавата и излиза чак през 1997 с минимални промени.

 

 

 

 

11 години по-късно, през 2008, Mariah Carey става No.1 в US с еденадесетия си студиен албума E=MC2. Tавата представлява едно по-лично откровение на певицата, за което можем да съдим по отправеното послание за еманципация, след края на предходния й брак и след преодоляването на лични и професионални спънки. Първи  сингъл в албума е Touch My Body, в която  Mariah разказва за сексуалните си фантазии с любовник, но паралелно с това закачливо го предупреждава и да не записва и публикувя информация за връзката им.

 

 

 

 

 

На 03-ти май DR. MUSIC казва ЧРД на Farrah Franklin – певица, актриса и модел. Тя става част от Destiny's Child  през 2000 заедно с Michelle Williams като двете замествмат LeToya Luckett и LaTavia Roberson. Двете биват представени на общността с клипа към Say My Name. Не без известно количество драма Farrah напуска групата след само пет месеца.

 

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация