Предна В момента Следва
JUSTIN BIEBER PEACHES (FEAT. DANIEL CAESAR, GIVEON)

Dr. Music

DR. MUSIC за 27-ми април

DR. MUSIC за 27-ми април

 

Не знам, дали осъзнаваш но дори момента, в който ти започна да четеш тези редове вече е в историята. Далечна или не – музикалната история е винаги интересна, защото тя е свързана и с нашите емоции. А ти? Как се чувстваше на 27-ми април 2003? Тогава Kylie Minogue се обажда на полицията, за да разследват серия заплашителни писма. Певицата започва да се притеснява, след като получава 700 такива у дома и в офиса си. Поредицата от писания започва като обикновена фен поща, но в последствие стават все по-агресивни. Независимо от заплахите, Kylie е хитова и популярна по това време с нейната Slow.

 

 

 

А, как се чувстваше шест години по-късно през 2009? Тогава Madonna стига до No.1 в UK с албума си Celebration. Това е третата компилация с хитове на певицата и последна от сътрудничеството й с Warner Bros Records, с които тя работи от 1982. Албумът съдържа и три нови парчета – Revolver, It's So Cool и заглавното Celebration.

 

 

Днес DR. MUSIC почита паметта на Greg Ham от Men At Work, който се ражда на днештната дата през 1953. Той е австралийски актьор, песнописец и саксофонист. Освен това свири и на флейта, орган, пиано и синтезатор. Напуска ни на 19 април 2012 в следствие на сърдечен удар. Приживе заедно с групата превземат световните класации с тяхната  Down Under.

 

 Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация