Предна В момента Следва
DEEP ZONE PROJECT APOCALIPSIS
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Dr. Music

DR. MUSIC за 26-ти април

 

Скоростна телепортация назад във времето към моментите, докарали ни усмивки на лицата. През 1980 Blondie са под No.1 в UK със сингъла Call Me. Това е четвъртият No.1 на групата в UK като става част и от филма на Richard Gere Американски Жиголо. Парчето става No.1 и в US, където се превръща и в най-добрепродавалия се сингъл на групата. Първоначално продуцента Giorgio Moroder моли Stevie Nicks от Fleetwood Mac да помогне с композирането и да изпълни песен от саундтрака, но той отказва.

 

Да отскочим и до австралийската класация. През 2001 Shaggy и Ricardo RikRok Ducent стават No.1 в Австралия със сингъла It Wasn't Me. Парчето е пъвия сингъл от албума на ямаеца Hot Shot, излязъл през 2000. В песента лирическия герой пита свой приятел за съвет какво да прави, след като е хванат в изневяра, на което той отговаря със съвета да отрича всичко въпреки множеството налични доазателства. Нали се сещаш? It Wasn`t Me.

 

 

 

Днес DR. MUSIC казва ЧРД на Tionne Watkins, известан като T- Boz едно от трите момичета в TLC, които през 1995 стават No.1 в US & No.4 в UK със сингъла Waterfalls, а през 1999 албума им Fanmail става No.1 в US, от другата страна на океана прекарва цели 57 последователни седмици.

 

 Power TOP 30

 • 1
  DOJA CAT
  PAINT THE TOWN RED
 • 2
  DARA
  ЗАМИНАВАМ
 • 3
  ONEREPUBLIC
  RUNAWAY
 • 4
  JASON DERULO
  SLOW LOW
 • 5
  LIGHT
  NO SLEEP
Цялата класация