Предна В момента Следва
OFENBACH OVERDRIVE (FEAT. NORMA JEAN MARTINE)
ON AIR 16:00 - 18:00
Power Top 30 Програмата

Dr. Music

DR. MUSIC за 25-ти март

 

 

1989 e. Madonna става No.1 в UK със сингъла си Like A Prayer, шестия No.1 на певицата в UK, става No.1 и в US. Песента бива снабдена и със силно противоречиво видео. През 2005 зрителите на MTV гласуват и го обявяват за най-иновативното и новаторско видео на всички времена.

 

 

 

Хоп! 2010 е. Мениджъра на Justin Bieber бива арестуван, след като полицията го обвинява, че не е предупредил феновете в Twitter за претъпкано събитие в търговси център. Според полицията Scott Braun бил помолен  да уведоми феновете през Twitter че Bieber няма да се яви поради опасения за собствената му сигурност, след като на мястото се явяват стотици. В резултат на това петима души биват откарани в болница с леки наранявания. От полицията заявяват, че г-н Braun се съгласява да прати съобщеие чак 90 минути по-късно. А, иначе по същото време Justin е актуарен с Baby.

 

 

 

Днес казваме ЧРД на  Sir Elton John -  певец, песнописец, пианист без нужда от презентиране. Иначе истинското му име е - Reginald Dwight. Той изпълнява хитове като Your Song, Crocodile Rock, Candle In The Wind, Don't Go Breaking My Heart и над 50 други Top 40 хита в UK. Има продадени над 150 милиона записа по цял свят. Известен е и с това, че често се регистрира в хотели под псевдоними, някои от които - Prince Fooboo, Sir Humphrey Handbag, Lillian Lollipop, Lord Choc Ice, Lord Elpus, Binky Poodleclip и Sir Henry Poodle, а на целия свят е известен с прякора Rocket Man.

 

 

 

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация