Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Dr. Music

DR. MUSIC за 23-ти март

Конфуций беше казал: "Проклятие е да живееш в интересни времена"... Ама пък, е толкова готино да се връщаш назад и да ги разглеждаш от разстоянието на времето. Ето така например ще погледнем днес 1991, когато на днешната дата R.E.M. бележат първия си No.1 албум в UK. Това е дългосвирещия Out Of Time от който е и, може би, най-популярният им сингъл Losing My Religion. Всъщност тази песен се превръща в най-викоко изкачилата се песен на R.E.M. в US, и по-конкретно до No.4, а клипът към нея печели две награди Grammy и шест награди на MTV.

 

 

 

Отправяме поглед и към 1996, когато Celine Dion стига до No.1 в US със сингъла си Because You Loved Me. Това е втория й No.1 там. Песента в оригинал е в изпълнение на Diane Warren към филма "Поверително и Лично" с Robert Redford и Michelle Pfeiffer. Това е и денят, в който албумът и Falling Into You става No.1от другата страна на Атлантика.

 

 

 

И ето го и днешния ни звезден рожденик. Това е Mark McLoughlin, изестен още като Marti Pellow от Wet Wet Wet. Заедно с групата през 1994 са No. 1 в UK с Love Is All Around, която прекарва 15 седмици на върха на класацията, а освен това имат и още над 20 други Top 40 сингъла в същата класация. Mark напуска групата през 1999.

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация