Предна В момента Следва
TROYE SIVAN RUSH
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Dr. Music

DR. MUSIC за 22-ри март

DR. MUSIC за 22-ри март

 

 

 

DR. MUSIC духва 69 свещички в името на Patrick Olive. Той е един от основателите и първия перкусионист на групата Hot Chocolate. По късно се премества на бас-китарата и зад микрофона.   Заедно със сфоите колеги през 1975 успяват да стигнат до No.3 в US със  сингъла си You Sexy Thing.

 

 

Двадесет и два дни отминаха от месец март. Сигурно така са си числили и хораа през 1984. Тогава Queen заснемат мидеото към I Want To Break Free в Limehouse Studio в London, England. Клипа е режисиран от David Mallet  и е пародия на севернобританската сапунена опера Coronation Stree, а членовете на групата се обличат в дамски дрехи. По-късно китариста Brian May заявява, че това видео ги е съсипало като група в America. – първоначално MTV забраняват клипа в US.

 

 

Петнадесет години по-рано Lady Gaga започва своя триседмичен престой под No.1 в UK със сингъла Poker Face. Това е второто й парче, което се възкачва под No.1 на острова и става хит и в още над 20 страни. Главната тема в песента е бикессуалността и бившите гаджета на Gaga.

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация