Предна В момента Следва
ED SHEERAN SHAPE OF YOU (FEAT. ZION & LENNOX)

Dr. Music

DR. MUSIC за 22-ри април

 

 

Ето го и днешния микс от музикално исторически дсъбития свързани с днешната дата.

През 1989 Madonna започва своя триседмичен престой под No.1 в US със сингъла Like A Prayer. Това е седмия No.1 на теритрията на US. От другата страна на Пасифика пък... също става No.1. Голяма песен, голямо нещо, начи!
 

През 2001 Destiny's Child стигат до No.1 на британска земя с тяхната Survivor. Това е втората им песен успяла да стигне до върха на класацията, а групата се превръща в първатата такава имала два No.1-хита в UK. Сингъла печели на (вече по това време) триото награда Grammy за най-добро групово изпълнение на R&B.

 

 

 

А, днес каваме ЧРД на Amelle Berrabah от Sugababes. Тя е момичето, което замества Mutya Buena в групата през декември 2005. През 2007 с момичетата се закотвят на челна позиция във Великобритания със сингъла си About You Now. Amelle постига и солов No.1 през 2009,  в резултат на сътрудничеството си с Tinchy Stryder по сингъла Never Leave You, което я прави първата и единсвената от момичетата от Sugababes, която успява да постигне такъв успех извън дейнсостта си в групата.

 

 Power TOP 30

 • 1
  DOJA CAT
  PAINT THE TOWN RED
 • 2
  DARA
  ЗАМИНАВАМ
 • 3
  ONEREPUBLIC
  RUNAWAY
 • 4
  JASON DERULO
  SLOW LOW
 • 5
  LIGHT
  NO SLEEP
Цялата класация