Предна В момента Следва
ANNALISA SINCERAMENTE (REMIX)

Dr. Music

DR. MUSIC за 19-ти април

Ето така е изглеждал или по-точно звучал 19-ти април 1986. Тогава George Michael става No.1 в UK със сингъла A Different Corner. Това е втория солов No.1 на Michael. Същия се превръща и първия солов изпълнител в историята на британската класация, който стига до No.1 още с първите си две издадени песни. Световната музикална общност обръща внимание и на това, че песента е втората, която става No.1 и е написана, изпята, изсвирена, аранжирана и продуцирана от един и същ човек. Първата такава е I Just Called To Say I Love You на Stevie Wonder.

 

 

 

Ето как е звучала и 1998-ма. Robbie Williams започва двуседмичния си престой под No.1 в UK с албума Life Thru A Lens. Албумът прекарва общо 218 седмица в класацията като продава 2,4 млн. копия. От същия този албум са и някои от запазените и до ден днешен марки на Robbie, една от които... Let Me Entertain You.

 

 

 

А ето го и вкуса на 2000-та. Phil Collins печели £ 250, 000 от съдебно дело водено на висока инстанция по спор за възнаграждения изплатени на двама бивши членове на групата му.  Съдията отсъжда, че са били неоснователно обогатени по грешка, но понеже двамата музиканти нямат по това време други приходи, не им се налага да изплатят парите обратно. А, по това време Phill взема активно участие в създаването на музиката към филма на Disney, Tarzan. В резултат на това се разжда и песента Two Worlds.

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация