Предна В момента Следва
ANNALISA MOVIMENTO LENTO (FEAT. FEDERICO ROSSI)

Dr. Music

DR. MUSIC за 13-ти април

Завъртаме се отново във вихъра на музикалните ретро-спекции.

През 1985 USA for Africa започват четириседмичния си престой под No.1 в US със сингъла We Are The World. Парчето е написано от Michael Jackson, Willie Collins и Lionel Richie и е продуцирано от Quincy Jones и Michael Omartian за албума We Are the World. Продажбите от него надвишават 20 милиона копия и това е един от малко по-малкото от 30 такива на всички времена, които продават минимум 10 милиона копия по целия свят.

 

 

 

През 2003, пък, Madonna нанася ответен удар по уеб-сайтовете, които предлагат безплатно сваляне на албума й American Life като наводнява мрежите за споделяне на файлове с фалшиви такива. При отварянето им гласът на Madonna поздравява с „Какво, по дяволите, си мислиш, че правиш?”. Най-новият по това време албум на Madonna се е пази под ключ, за да се избегне пиратстването му, като промоционални копия не са давани на журналисти до момента на официалото издаване.

 

 

 

А, днес заедно казваме ЧРД на певеца Lou Bega. Всъщност той се казва David Lubega. По националност е германец от италиански и угандийски произходи и е най-известен със своя вариант на инструменталното изпълнение на Pérez Prado. Bega си добавя думички, преработва основния мотив в песента и краяйния резултат е Mambo No 5, A Little Bit Of... – хит No.1 от 1999.

 

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация