Предна В момента Следва
SHOUSE LOVE TONIGHT (DJ POWER MASH UP 2023)

Dr. Music

DR. MUSIC за 13-ти април

DR. MUSIC за 13-ти април

Завъртаме се отново във вихъра на музикалните ретро-спекции.

През 1985 USA for Africa започват четириседмичния си престой под No.1 в US със сингъла We Are The World. Парчето е написано от Michael Jackson, Willie Collins и Lionel Richie и е продуцирано от Quincy Jones и Michael Omartian за албума We Are the World. Продажбите от него надвишават 20 милиона копия и това е един от малко по-малкото от 30 такива на всички времена, които продават минимум 10 милиона копия по целия свят.

 

 

През 2003, пък, Madonna нанася ответен удар по уеб-сайтовете, които предлагат безплатно сваляне на албума й American Life като наводнява мрежите за споделяне на файлове с фалшиви такива. При отварянето им гласът на Madonna поздравява с „Какво, по дяволите, си мислиш, че правиш?”. Най-новият по това време албум на Madonna се е пази под ключ, за да се избегне пиратстването му, като промоционални копия не са давани на журналисти до момента на официалото издаване.

 

 

А, днес заедно казваме ЧРД на певеца Lou Bega. Всъщност той се казва David Lubega. По националност е германец от италиански и угандийски произходи и е най-известен със своя вариант на инструменталното изпълнение на Pérez Prado. Bega си добавя думички, преработва основния мотив в песента и краяйния резултат е Mambo No 5, A Little Bit Of... – хит No.1 от 1999.

 

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация