Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Dr. Music

DR. MUSIC за 12-ти февруари

И на 12-ти февруари е имало интересни събития в музикалната история. През 1989 Aretha Franklin губи съдебната битка срещу Broadway-ския продуцент Ashton Springer, кояйто я съди за $1 млн., след като Aretha не се явява на рептиция за спектакъла Sing Mahalia Sing. Според нея това се дължало на страха й от летене.

 

 

 

През 1994 на 12-ти февруари Celine Dion започва своя чеириседмичен перстой под No.1 в US със сингъла The Power Of Love. Това е първия No.1 в US на певицата. А, иначе, в оригинал песента е написана, записана и изпълнявана от Jennifer Rush. The Power Of Love носи на Dion и номинация за награда Grammy за най-добро дамско поп-изпълнение. 

 

 

 

И пак на 12-ти февруари, но през 2006 Meck feat. Leo Sayer става No.1 в UK. Това става със сингъла Thunder In My Heart (Again). Това е ремикс на песента на Leo Sayer Thunder In My Heart от септември 1977, която тогава успява да стигне само до No. 22. Година по-късно Sayer влиза в къщата на Big Brother, откъдето заявява, че заслугите за изкачването на парчето до върха са си изцяло негови. 

 

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация