Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Dr. Music

DR. MUSIC за 11-ти април

 

 

Както сме го захапали понеделника така и да захапваме и узикалната ретроспекция на DR. MUSIC. Годината е 1991 и Paula Abdul организира пресконференция в Hollywood, на която отрича обвиненията, че беквокалистката Yvete Marine е пяла солови партитуди в песента на Paula Forever Your Girl, заслугите за което не й били отчетени.

 

 

 

И да караме напред хапка по хапка към 2001, когато Robbie Williams събира £165,000 на благотворителен търг като всички средства отиват за старото му училище в Stoke за построяването на блок за сценични изкуства. Продаваните артикули са само и изрично лични вещ ина Robbie, в това число тоалетна от сценична изява, a бикини със знамето на Обединеното Кралство, слипове с тигрова глава, a раница с изображение от сингъла му Millennium и ръкопис на песента Angels, който се продава за £27,000.

 

 

 

И за десерт казваме ЧРД на британската певица Lisa Stansfield, която ще запомним със сингъла й от 1989 All Around The World. Песента влиза в Top 40 на повече от 14 страни. В дикографията си тя  има седем студйни албума, а като актриса играе в осем холивудски продукции.

 

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация