Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Dr. Music

DR. MUSIC за 10-ти февруари

Отново се качваме на влекчето на историята и започваме обикалка стартираща от 1984, когато албумът Touch на Eurythmics става No.1 в UK. Touch е третия студиен албум на британскитя ню-уейв дует и излиза на 14-ти ноември 1983. Това е първия албум на групата, стигнал до No.1. В последствие става платинен и от двете стрени на океана. Тавата влиза и в класацията на списание Rolling Stone за 500-те най-велики албума на всички времена през 2003, и отново в ревизираната версия на класацията през 2012.

 

 

 

1990, когато започва Paula Abdul започва своя триседмичен престой под No.1 в US с Opposites Attrac. Това е четвъртия й No.1 в US. Песента е от дебютния й албум Forever Your Girl. Написана и продуцирана е от Oliver Leiber, на който му хрумнало заглавието, след като обикалял из магазин за книги. Освен този на Abdul в песента се чуват и гласовете на Bruce DeShazer и Marv Gunn, известни още като The Wild Pair, а в песента биват обявени като MC Skat Kat.

 

 

 

На десети февруари 1937 се режда Roberta Flack, певица, песнописка, която света помни с хитовете The First Time Ever I Saw Your Face, Feel Like Makin' Love и разбира се Killing Me Softly With His Song. Flack е първия артист спечелил Grammy за запис на годината два пъти под ред. Единствените други творци с подобно постижение са ирландската група U2

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация