Предна В момента Следва
AMAARAE SAD GIRLZ LUV MONEY (FEAT. KALI UCHIS & MOLIY) REMIX

Dr. Music

DR. MUSIC за 07-ми март

DR. MUSIC за 07-ми март

Eто какво е приготвил DR. MUSIC днес. 1987. Това е първата година, която ще посетим. Тогава Beastie Boys стават първите рап-изпълнители, които регистрират албум под No.1 в US с техния дебютен Licensed To Ill. Това е дебютната им тава. Това е и един от най-бърза продаващите се дебютни албуми от каталота на Columbia Records.

 

 

През 1991 читателите на списание на Rolling Stone избират George Michael за най-добър певец и най-секси артист. Година по-рано пък той издава албума Listen Without Prejudice Vol. 1. За този албум Michael се опитва да си изгради нова репутация като сериозен артист. Заглавието загатва за желанието му да бъде приеман насериозно като песнописец. Michael отказва да предприеме каквото и да е промотиране за албума, в това число никакви клипове към издадените сингли... поне първоначално.

 

 

А през 2004 Britney Spears бележи четвъртия си No.1 в UK със сингъла Toxic, който печели награда Grammy за най-добро денс-парче. Toxic е записана за четвъртия албум на певицата In the Zone от 2003. Текста метафорично обрисува любовника като опасен и пристрастяващ наркотик. Песента бива удобрена от критиката, които я определят като най-силното парче от In the Zone и оценяват позитивно запомнящити се мелодия и припев.

 Power TOP 30

 • 1
  INNA, SEAN PAUL
  UP
 • 2
  BBNO$
  EDAMAME
 • 3
  DOJA CAT
  WOMAN
 • 4
  ADELE
  EASY ON ME
 • 5
  TOPIC
  MY HEART GOES
Цялата класация