Предна В момента Следва
MASTER KG JERUSALEMA (FEAT. NOMCEBO ZIKODE)

Dr. Music

DR. MUSIC за 04-ти май

DR. MUSIC за 04-ти май

 

 

И днешния ден не поредния от много, а е важен. Защо? Защото и на днешния ден са се раждали хитове и таланти. През 1991 Cher бележи първия си солов No.1 сингъл в UK. Това стаав благодарение на The Shoop Shoop Song от филма Русалки. Песента в оригинал е хит в изпълнение на Betty Everett през 1964 и  нея Cher застава отново на челна позиция за парви път от 1965, когато го постига с I Got You Babe като част от дуета Sony and Cher.

 

 

През 2008 най—новия за времето сиалбум на Madonna Hard Candy се забучва директно под No.1  в UK, като по този ачин се нарежда на челно място в две класациии. Нейния сингъл 4 Minutes с умастието на Justin Timberlake по това време вече трета седмица е на върха в класацията за сингли. Hard Candy се явява десети Madonna's No.1  албум за певицата.

 

 

Днес DR. MUSIC казва ЧРД на Lance Bass. Както може би и фамилията му подсказва той е амеркански поп певец, танцьор, актьор, филмов и телевизионен продуцнет  и автор. Израства в Mississippi и става известен като бас-вокала на американската момчешка поп-група N*SYNC, които през 2000 превземат класацията в US с тяхната It's Gonna Be Me.

 Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация