Предна В момента Следва
GAIA CHEGA

Dr. Music

DOCTOR MUSIC относно 11-ти януари

Тъй е било и нека тъй се помни!

През 1986 Pet Shop Boys бележат първия си No.1 в Обединеното Кралство със сингъла West End Girls. Първата версия на песента излиза през април 1984 и се превръща в клубен хит в САЩ. След като дуета подписва с EMI, песента бива презаписана с продуцент Stephen Hague. В парчето се усещат hip-hop-влияния, а текстът се занимава с ксласовите проблеми и напрежението от живота в града. Сингълът се приема добре от критиката и известно време бива сочен за върхов момент в кариерата на дуото.

 

 

 

През 1999 N*SYNC печелят награда за любим нов рор/рок артист на 26-тите Eжегодни Американски Музикални Награди в Los Angeles. По-рано групуата издава едноимения си дебютен студиен албум, който първо излиза в Германия на 26-ти май 1997, а по света излиза през 1998. От там пък е и дебютния сингъл I Want You Back. Парчето излиза и в албума-компилация Greatest Hits от 2005. Стига до #13 в Billboard Hot 100, а също така добива и златен статус и наградата на Billboard за най-добър танцувален клип.

 

 

 

А през 2009 Lady Gaga & Colby O'Donis стигат до No.1 на Острова с тяхната Just Dance, която е от дебютния й албум The Fame от 2008. Всъщност Gaga написва песента за десет минути като идеята й била да създаде "весело парче". В Just Dance се долавят R&B-влияния, а  в текстово отношение се пее затова какво е да си под влиянието на субстнации, докато си в клуб.

 

 

 

До следващата лекция!Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация