Предна В момента Следва
NELLY HOT IN HERRE

Dr. Music

DOCTOR MUSIC относно 14-ти декември

DOCTOR MUSIC относно 14-ти декември

 

 

 

 

 

  14-ти декември е датата, на която през 1985 Whitney Houston за първи път стига до върха във Великобритания. Парчето, което я поставя там е Saving All My Love For You. Песента е кавър, оригиналът е в изпълнена за първи път от Marilyn McCoo и Billy Davis Jr. през 1978.

 

 

  14-ти декември е и датата, на която Michael Jackson започва своя четериседмичен престой в класацията за албуми в САЩ със своя осми студиен албум – Dangerous. В периода 1991 – 1993 от него излизат девет сингъла. Първият от тях – Black or White. А, през това време тавата продава над 32 000 копия по цял свят, което я прави една от най-продаваните в музикалната история.

 

 

  През следващото десетилетие 14-ти декември се запомня като датата, на коят Philomena Ward (майката на Sean Ward, участник в британския X-Factor) бива арестувана под подозрението, че е е участвала в сбиване в таверна „Пикадили”  в Манчестър.  Един от охранителите на заведението се оплака, че бил ударен от жената. А синът й през това време жъне успехи. Той успява да регистрира коледен номер едно хит  - That’s My Goal.

 

 

 

 

 

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация