Предна В момента Следва
KAROL G TUSA (FEAT. NICKI MINAJ)

Dr. Music

DOCTOR MUSIC относно 14-ти декември

DOCTOR MUSIC относно 14-ти декември

 

 

 

 

 

  14-ти декември е датата, на която през 1985 Whitney Houston за първи път стига до върха във Великобритания. Парчето, което я поставя там е Saving All My Love For You. Песента е кавър, оригиналът е в изпълнена за първи път от Marilyn McCoo и Billy Davis Jr. през 1978.

 

 

  14-ти декември е и датата, на която Michael Jackson започва своя четериседмичен престой в класацията за албуми в САЩ със своя осми студиен албум – Dangerous. В периода 1991 – 1993 от него излизат девет сингъла. Първият от тях – Black or White. А, през това време тавата продава над 32 000 копия по цял свят, което я прави една от най-продаваните в музикалната история.

 

 

  През следващото десетилетие 14-ти декември се запомня като датата, на коят Philomena Ward (майката на Sean Ward, участник в британския X-Factor) бива арестувана под подозрението, че е е участвала в сбиване в таверна „Пикадили”  в Манчестър.  Един от охранителите на заведението се оплака, че бил ударен от жената. А синът й през това време жъне успехи. Той успява да регистрира коледен номер едно хит  - That’s My Goal.

 

 

 

 

 

 Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация