Предна В момента Следва

Dr. Music

DOCTOR MUSIC относно 13-ти януари

13-ти януари – Професионален празник на работещите в областта на киното. Или поне в България. А как ли е било по света? И по-конкретно в музикалната история? Е, на DR. MUSIC му идва всичко като на кино-лента.

През 1984 на 13-ти декември BBC Radio 1 налага забрана за излъчването на песента на Relax на Frankie Goes To Hollywood, след като DJ Mike Read я заклеймява като „мръсна” и „покварна”. По-късно следва забрана за излъчване и по BBC TV. Независимо от това, обаче, парчето стига до No.1 в Обединеното Кралство и прекарва 48 седмици в класацията на острова.

 

 

 

През 1990, отново на 13-ти януари New Kids On The Block бележат втория си и последен No.1 в Обединеното Кралство с тяхната Hangin' Tough. До края на 1991 момчетата регистрират още седем Top 10 хита, след което се разпадат. Въпреки това те отъпкват пътеката за бъдещите момчешки групи на 90-те.

 

 

 

И пак на 13-ти януари 2010, списание Forbes обявява Beyonce и Jay-Z за холивудската двойка с най-високи доходи. Двойката заработва около $122 млн. за периода юни 2008 – юни 2009. Това е повече от всяка друга женена или неженена двойка. Ето и една тяхна колаборация от времето, когато още не се бяха „бракували”.

 

 

 

Край на лентата! До следващия път!Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация