Предна В момента Следва

Dr. Music

DOCTOR MUSIC относно 11-ти декември

 

 

 

 

 

Toni Basil, певица, телевизионна актриса и танцьорка и... One Hit Wonder.  През 1982 на 11-ти декември тя е номер едно в Щатите с Mickey. Това е първият й... и последен хит. Песента става популярна и във Великобритания.  Има и верися записана от групата Racey, която е с променено заглавие и текст на Kitty.

 

 

 

През 1993, пак на 11-ти декември Mr. Blobby превзема класацията на Обединеното Кралство с едноименната си песен. Mr. Blobby e анимационен герой от съботното шоу Noel's House Party. По-късно същата тази песен е провъзгласена за един от най-досадните коледни сингли след проучване на HMV.

 

 

 

Паралелно с това Janet Jackson  започва своя двуседмичен престой под номер едно в САЩ с нейната Again. Това й се случва за седми път. Откъм великобритаска страна нещата стоят по следния начин – #6.

 

 

 

А, през 2001 на 11-ти декември Bryan Harvey бива опериран от травма на главата, нанесена му от група младежи след промоция в Клуб Works в Нотингам.  По това време той вече не е част от East 17 и докато той се възстановява, неговите бивши колеги са хитови с тяхната House of Love.

 

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация