Предна В момента Следва
ARIANA GRANDE YES, AND

Dr. Music

DOCTOR MUSIC относно 07-ми януари

Отворете тетрадките и записвайте!


    През 1989 на Ивановден Kylie Minogue и Jason Donovan започват своя триседмичен престой под No.1 в класацията на Обединеното Кралство със сингъла си, продуциран от машината за хитове – триото Stock, Aitken & Waterman, Especially For You. Парчето влиза в дебютния албум на Donovan Тen Good Reasons (1989). Получава много положителни отзиви от класически и съвремени критици, които го наричат един от най-силните сингли и на двамата изпълнители, а също така Especially For You бива окачественана и като музикална класика. Песента жъне комерсиални успехи като става No.1 и в Ирландия, Гърция, и Белгия, а освен това влиза и в Top 5 на страни като Австралия, Нова Зеландия, Франция, Финландия и Швейцария. През наскороизминалата 2015 британците чрез гласуване нареждат песента под номер 20 в класацията на най-любимите осемдесеттарски песни на нацията. Minogue изпълнява песента в дует и с Жабока Кърмит в предаването An Audience with... Kylie Minogue през 2001.

 

 

 

    През 1993 R.E.M. свирят пред 500 души по време на благотворителен концерт на Greenpeace в клуб 40 watt в град Athens, щата Georgia. Представлението е записано в мобилно звукозаписно студио захранвано от слънчева енергия. По това R.E.M. са популярни с тяхната Everybody Hurts. Песента излиза с албума на групата Automatic for the People (1992), а на следващата година излиза и като сингъл. Влиза в Тop 10 на Канада, Австралия, Обединеното Кралство, Република Ирландия и Франция.

 

 

 

    През 2006 P!nk сключва брак със състезателя по мотокрос Carey Hart на брега в Costa Rica. На сватбеното тържество присъстват повече от 100 души, а сред тях - и дащерята на Еlvis Lisa-Marie Presley. Решителната крачка прави самата P!nk като му направила официално предложение по време на състезание в Mammoth Lakes, California като вдига табела с надпис: Ще се ожениш ли за мен?. Hart напуска състезанието, за да отговори... утвърдително. В професионално отношение по това време певицата е актуална с нейната Stupid Girls, първи сингъл от албума й I'm Not Dead (2006).

 

 


Който записал – записал! Успех на изпита!Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация