Предна В момента Следва
TRACY CHAPMAN GIVE ME ONE REASON

Dr. Music

DOCTOR MUSIC относно 04-ти декември

DOCTOR MUSIC относно 04-ти декември

 

 

 

 

 

Доктор Мюзик днес е решил да оправи като с вълшебна пръчица една семейна драма. През 1987 Madonna подава молба за развод с актьора Sean Penn. Каква сила се е намесила точно в този момент не е ясно, но няколко дена по-късно тя се отказва и оттегля иска си. Дори и да не й е вървяло в семейния живот, на музикалната сцена тя е хитова с нейната Who`s That Girl.

 

  През 1999 Jay Z бива вкаран в дрънголника за нападение с нож над Lance Riviera. Инцидента се случва предходната вечер в Клуб „Манхатън”, Ню Йорк на парти в чест на рапъра Q-Tip . По-късно бива освободен срещу гаранция от $ 50 000. Полицията не разкрива каквато и да е информация, затова как се е стигнало до конфликтната ситуация.

 

 

  А, през 2006 търсачката Yahoo! оповестяват, че Britney Spears е два пъти по-търсена от каквото и да е друго онлайн. Интересното е, че следващите девет позици също са заети от звезди от женски пол. Shakira , например, е на трета позиция, Jessica Simpson – на четвърта, Paris Hilton – на пета. Въпреки множеството кризи, които преживява по това време Britney съумява да издаде албум пълен с хитове, един от които – Do Something.   Power TOP 30

 • 1
  LENNY KRAVITZ
  LOW
 • 2
  MATOMA & ENRIQUE IGLESIAS
  I DON'T DANCE (WITHOUT YOU)
 • 3
  KAZKA
  ПЛАКАЛА
 • 4
  COLONEL BAGSHOT & MAHMUT ORHAN
  6 DAYS
 • 5
  MALUMA & SHAKIRA
  CLANDESTINO
Цялата класация