Music

Wiz Khalifa е фен на Костенурките Нинджа

 Wiz Khalifa е фен на Костенурките Нинджа

Atlantic Records пуснаха песента “Shell Shocked” на изпълнителите Juicy J, Wiz Khalifa & Ty Dolla $ign (Feat. Kill The Noise & Madsonik). Това е първата песен от предстоящия филм на Paramount Pictures и Nickelodeon Movies, “Teenage Mutant Ninja Turtles”. Парчето, продуцирано от Madsonik (познат и като утвърдения филмов композитор Brian Tyler) и Kill the Noise (Skrillex, Duck Sauce, Korn), направи своята премиера в сайта Complex.com и от днес може да бъде намерено във водещите дигитални магазини. Филмът “Teenage Mutant Ninja Turtles” ще излезе на голям екран в България през август.
„Paramount разбраха какъв фен съм на “Teenage Mutant Ninja Turtles” и цялото им наследство” казва Wiz Khalifa. „Всъщност имам Donatello, татуиран на крака си, така че, когато ми предложиха да участвам в саундтрака, като фен и музикант, бе напълно логично да приема. Смятам, че хората от моето поколение, които слушат музиката ми, харесват костенурките колкото и аз, така че всичко си дойде на мястото.”
„Супер лудо е , че бях включен в музиката към филма за костенурките нинджа” казва певецът, текстописец и продуцент Ty Dolla $ign. „ Знаеш, за един фен, всичко това е направо нереално. Парчето “Shell Shocked” е толкова различно от музиката, която феновете са свикнали да чуват от Ty Dolla $ign. А и Wiz и Juicy разбиват както винаги. Песента е перфектна за филма.”
„Израснах с костенурките нинджа, така че, когато чух за проекта, знаех че ще е супер” казва Juicy J. „Специалните ефекти и изкуството в този филм са откачени, а продуцентът Michael Bay е легенда! Вълнувам се, че ще бъда част от филма с парчето “Shell Shocked”, заедно с Wiz и Ty.”
Песента “Shell Shocked” на Juicy J, Wiz Khalifa & Ty Dolla $ign
(Ft. Kill The Noise & Madsonik) може да бъде закупена в iTunes на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/shell-shocked-feat.-kill-noise/id900763287?i=900763324
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация