Music

Twin Shadow с нов албум, сингъл и лейбъл

Twin Shadow с нов албум, сингъл и лейбъл

George Lewis Jr. по-познат със сценичния си псевдоним Twin Shadow, публикува в своята YouTube страница трейлър към предстоящия си албум “Eclipse”, който излиза на 17-ти март през Warner Bros. Records. Новият албум вече си спечели редица похвали от критиката. Dazed & Confused го нарече „забележителен (и) сензационен”, The FADER го определи като „силен и самоуверен”, а Okay Player заяви: „Twin Shadow се завръща с гръм и трясък в lo-fi r&b света”. Артистът разкри обложката и траклиста на записа. Трейлърът може да гледате тук: 

Самият Twin Shadow казва за “Eclipse”:

“Сякаш целият ми свят се разпадна по време на записването и промотирането на първите ми два албума. Изглежда, че той се разби на две големи части; едната бе свързана със себепознанието и увереността, а другата с желанието да търся най-хубавото в хората около мен. Те започнаха да се отдалечават бавно една от друга. Да балансирам между двете стана невъзможна задача и се страхувах, че ще трябва да избера едната за сметка на другата.

Преди началото на записването на “Eclipse” чувствах, че тези две половини са се раздалечили дори повече и мислейки, че ще загубя и двете, почувствах дълбока самота. Когато започнах да записвам в Hollywood Forever Cemetery (където построих свое студио), забравих за тези неща и се фокусирах върху това, което беше пред мен: практически неща, обикновени неща. Такива, които просто ме държаха зает и далеч от отегчението.

Без да осъзнавам, по време на този период, нещата, върху които загубих контрол, започнаха да се движат едно към друго отново. Много неща започнаха да се преустройват, включително любовни връзки, силата на динамичността между майка ми и мен, както и енергичните състояния на ума и общото вълнение да свиря музика. Нещата се наредиха отново без да се опитвам да ги контролирам аз.”

Следващият месец, Lewis и неговата банда ще започнат турне в Северна Америка в подкрепа на новия албум. За повече детайли: http://www.twinshadow.net/live

Twin Shadow вече има два издадени албума през инди лейбълите Terrible и 4AD - ”Forget” от 2010 и “Confess” от 2012. Изпълненията му, докато подгрява Florence & the Machine и The Strokes, участията му на Coachella, Lollapalooza, и Bonnaroo, както и самостоятелните му концерти, спечелват на George репутация на харизматичен и въздействащ фронтмен. Той пя на живо и в телевизионните предавания 'Late Night with Jimmy Fallon' и 'Conan'. Парчето “Old Love, New Love” е включено в саундтрака на “Grand Theft Auto V' и бе наречено една от най-добрите песни на 2013-та от списание Rolling Stone.
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация