Предна В момента Следва
MALFA SO LONG (REMIX)

Music

Twenty One Pilots с нов албум и парче

Twenty One Pilots с нов албум и парче

Twenty One Pilots, една от най-обсъжданите банди през 2014, ще издаде дългоочаквания си втори студиен албум “Blurryface” на 19-ти май. С “Blurryface” утвърденото дуо на Tyler Joseph (главни вокали, пиано, автор на песни) и Josh Dun (барабани) издига своя експлозивен микс от хип-хоп, инди рок и пънк на следващо ниво, представяйки пристрастяващи поп мелодии и еклектични сонични пейзажи. Феновете на Twenty One Pilots вече имаха възможността да чуят и закупят парчето “Fairly Local” от новия им запис в iTunes: https://itunes.apple.com/bg/album/fairly-local-single/id975911491. Видеото към “Fairly Local” може да бъде гледано тук: 
Сега дойде ред и на първия официален сингъл от албума “Tear In My Heart”, който излезе на 6-ти април. Песента може да бъде закупена в iTunes на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/tear-in-my-heart-single/id980775404

Бандата пусна и видео към “Tear In My Heart” в YouTube: 

Twenty One Pilots ще поемат на световно турне в подкрепа на “Blurryface”, което стартира във Великобритания през май и ще продължи в Северна Америка през есента. Северноамериканското турне започва на 8-ми септември в Washington, DC, и ще включва концерти в градове като Toronto, New York, Los Angeles и родния град на бандата Columbus, OH, както и известния Red Rocks Amphitheatre в Colorado. Информация относно билети за турнето може да бъде намерена на сайта на бандата twentyonepilots.com. В Северна Америка към Twenty One Pilots ще се присъединят и Echosmith.За съвсем кратко време Twenty One Pilots направиха забележителен подем, започвайки от клубната сцена и стигайки до тази на редица фестивали. Турнето на бандата през 2014 “quiet is violent tour” бе разпродадено и включи концерти в Щатите, както и London, Amsterdam, Paris, Tokyo, Sydney, Mexico City и др. Това лято групата ще се качи на главните сцени на Bonnaroo, Sasquatch, Bunbury, както и на няколко други летни фестивали по света.


Записът “Blurryface” наTwenty One Pilots следва забележителния им дебютен албум “Vessel” от 2013. След излизането на “Vessel” групата бе наречена MTV Artist To Watch и имаше незабравими изпълнения на живо на церемониите по връчването на първите награди AP Music Awards и 2014 MTV Movie Awards, както и в предаването Late Night With Seth Meyers. Заел първо място в класацията “10 Essential Albums of 2013” на Alternative Press, “Vessel” продължава да жъне успехи, отбелязвайки наскоро седмицата с най-високи продажби. Към днешна дата “Vessel” е продал над 300 000 копия и над 1 милион сингъла.
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация