Предна В момента Следва
SOPHIE ELLIS-BEXTOR, DJ SPILLER GROOVEJET (PURPLE DISCO MACHINE & LORENZ RHODE REMIX)

Music

Този уикенд - Spirit of Burgas!

Този уикенд - Spirit of Burgas!

 Утре е старта на шестото издание на SPIRIT of Burgas 2013. На Централния плаж в Бургас кипи трескава подготовка, конструира се фестивалното градче и сцените се издигат.
По традиция, освен музикална програма, фестивалната зона ще предложи и много забавления, атракции, активни спортни занимания, свободно къпане в морето до 20:00 ч., игри, ледени напитки, зона за отдих, храна, подаръци и промоции от партньори и мн.др.

За първа година в зоната на фестивала ще има бънджи. Освен него, за любителите на екстремните преживявания ще има и стена за катерене. През деня ще се правят демонстрации с кайт и парапланер (при подходящи климатичните условия).
За първа година ще има и Beer Pong с професионални съдии. Първенството ще се разиграва на 12 маси. Всички участници ще се борят за златна купа и медали. Участието в Beer Pong-а става срещу 5 лв., които се събират с благотворителна цел – дарение в помощ на децата със синдром на Даун.
За отдих и релакс в прекрасната Морска градина ще бъдат разположени хамаци, така че всеки да може да поеме дъх преди следващия размазващ концерт.
Шест бара ще се погрижат напитките да са студени и бързо сервирани. 60 наливни инсталации ще гарантират, че "има бира”.
Храната във фестивалната зона също ще е разнообразна и в изобилие, като е помислено и за вегетарианците.
И тази година SPIRIT of Burgas няма да има фестивална валута, а ще се плаща в кеш.
В зоната на фестивала ще се разиграват различни промоции и игри.
Във фестивалната зона няма да се продават цигари!
Основни правила на фестивала:
- Напускането на фестивалната зона преди 2:00 часа е окончателно за вечерта т.е. ако излезете, няма да можете да се върнете същата вечер.
- Лица под 18 години се допускат само срещу представен билет и с пълнолетен придружител. Деца под 7 години влизат безплатно, придружени от пълнолетен родител или настойник.
- Влизането във фестивалната зона става само срещу валиден фестивален билет, срещу който получавате съответен тип фестивална гривна.
- При нарушение на фестивалните правила, фестивалните гривни се отнемат, а нарушителите се ескортират извън фестивалната зона.
- Не сваляйте гривната и не нарушавайте нейната цялост! Всеки опит за манипулация се наказва с рязане на гривната от оторизирания за това персонал.
- Забранява се внасянето на всякакви хранителни продукти и напитки, алкохол и дрога, всякакви видове оръжия, взривни вещества, запалителни материали, остри и обемисти предмети.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация