Предна В момента Следва
ALI BAKGOR, KALLAY SAUNDERS OCEAN

Music

Tori Amos с делукс версии на първите си 2 албума

Tori Amos с делукс версии на първите си 2 албума

Един от най-успешните и влиятелни артисти на своето поколение Tori Amos притежава същата музикална сила, както и преди 2 десетилетия, когато издава първия си соло албум “Little Earthquakes”. Удивителната певица докосва сърцата на милиони със своите дълбоки и завладяващи мелодии, приковаващо сценично поведение и лични и откровени текстове. Сега Amos пуска делукс издания на своите първи два албума “Little Earthquakes” и “Under The Pink”, всеки от които ще излезе на двойно CD. Записите са наново ремастерирани и придружени от цял диск, съдържащ Б-страни и бонус парчета. Tori разкри и Б-страната на сингъла “Winter” - “Take To The Sky” - която може да чуете тук: 

За да бъде звученето на “Little Earthquakes” балансирано, няколко трудни решения трябва да се вземат, относно трак листа на албума. За щастие песните, които не намират място в записа, вече ще могат да бъдат чути като Б-страни, издадени към делукс версиите на “Little Earthquakes” и “Under The Pink” в Щатите и Великобритания. Често парчетата се преливат с оригиналните песни от албума. Например сингълът “Pretty Good Year” става продължение на песента “Ode To The Banana King (Part One)”, която сама по себе си е Б-страна на “Silent All These Years”. Изданията подчертават и способността на Tori да преобразява вече добре известни песни, като най-впечатляващ е кавърът й на “Smells Like Teen Spirit” на Nirvana.

Всички тези неиздавани творби и live версии ще бъдат на пазара от 14-ти април, благодарение на Rhino. Ремастерираните издания на двата оригинални албума ще бъдат налични за пръв път и на 180-грамов винил също от 14-ти април.
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация