Предна В момента Следва
QUEEN OMEGA NO LOVE (NEXT EPISODE)

Music

“ТОНИКА СВ” – СПЕЦИАЛНИ ГОСТИ НА КОНЦЕРТА НА АЛ БАНО И РОМИНА

 “ТОНИКА СВ” – СПЕЦИАЛНИ ГОСТИ НА КОНЦЕРТА НА АЛ БАНО И РОМИНА

“С Ал Бано и Ромина Пауър ни свързва дългогодишно приятелство, за нас ще бъде чест отново да излезем на една сцена”, заяви Драго от “Тоника СВ”. “Със сигурност заедно с тях ще подготвим специална изненада за феновете на хубавата музика, която обаче няма да издаваме отсега.”

Ваня Костова, Милица Божинова, Ралица Ангелова, Драгомир Димитров и Теодор Шишманов вече репетират за концерта на 16 декември, на който Ал Бано и Ромина ще излязат отново заедно пред родната публика след 15-годишна раздяла. На сцената в “Арена Армеец”ще прозвучат едни от най-големите хитове на “Тоника СВ”, както и всички най-обичани песни на най-продавания дует в историята на музиката.

Освен тях, в концерта ще вземе участие и знаменитият музикант Том Синатра – считан за един от най-великите китаристи в света. Започнал да се занимава с музика от невръстна възраст, Синатра вече има записани в биографията си концерти в най-големите и престижни зали в цял свят. Изключително популярен е в Русия, където е изнесъл рекорден брой спектакли пред многобройна публика.

На 16 декември българската публика ще стане свидетел на едно историческо събитие, за което ще се говори дълго! Ал Бано и Ромина Пауър, две от най-големите италиански звезди за всички времена, ще се съберат отново за грандиозен BEST OF концерт в “Арена Армеец”. Специално за родната аудитория обаче те отново ще излязат заедно на сцената, за да изпълнят най-големите си хитове на живо. Специални гости ще бъдат “Тоника СВ”.

Билетите за грандиозния концерт в “Арена Армеец” са на цени от 40 до 120 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК .

Всички новости и актуална информация за  концерта на Ал Бано и Ромина Пауър можете да намерите във Facebook в официалното събитие на концерта - Al Bano & Romina Power Live in Sofia.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация