Предна В момента Следва
R3HAB ROCK MY BODY

Music

"The Wall" идва с уникална мултимедия на 30 август

"The Wall" идва с уникална мултимедия на 30 август

Roger Waters пристига у нас с внушителна банда музиканти, сред които е и синът му Хари. През 2002 г. Harry поема на турне с баща си за първи път. Оттогава го придружава на всички турнета. Хари свири на клавишни, но в "The Wall" ще ни покаже уменията си на орган и акордеон.
Освен Harry, на сцената ще излезе цяла група изключителни музиканти, сред които е Dave Kilminster - признат за китарист на годината през 1991 г. Барабанистът Graham Broad пък е работил с Roger Waters по албумите "Radio Kaos“ и "Amused to Death“. През 2002 г. той става член на бандата на Waters. Работил е и с други големи имена като George Michael, Bryan Adams и The Rolling Stones.
Roger Waters е подготвил зрелищно шоу за феновете си в Европа. Турнето му стартира на 18 юли с концерт в Айнхайм и отзивите в пресата за повече от възторжени. Грандиозното шоу, в което най-голяма атракция е високата 12 метра Стена, е заредено с нови и още по-внушителни специални ефекти. Сред тях е сцената с катастрофирал самолет, която е два пъти по-дълга от представяната на концертите досега и завършва с уникална експлозия.
Освен новата мултимедия, която изглежда свръхреалистична, Waters ще представи за първи път пред публика и нова песен – "The Ballad Of Jean Charles De Menezes". Тя разказва истинската история за мъж, разстрелян от полицията в Лондон, покрай зародилата се опасност от терористични атаки в английската столица по-рано тази година. „The Ballad Of Jean Charles De Menezes“ е включена в първата част на шоуто, веднага след култовата "Another Brick in the Wall (Part 2)".

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация