Music

TEEMID с нов ремикс на "Crazy" на Gnarls Barkley

TEEMID с нов ремикс на "Crazy" на Gnarls Barkley
Миналата година младият френски продуцент и диджей TEEMID се появи внезапно на музикалния хоризонт със забележителен ремикс на популярното парче "Seven Nation Army" на The White Stripes, разтърсвайки френската хаус сцена, от Ed Banger до David Guetta. “French do it better” (французите го правят по-добре) е мотото по това време и TEEMID определено успява да се впише в него.

 
TEEMID прави първите си стъпки като диджей в клуб. Той успява да спести достатъчно пари, за да си купи първата професионална апаратура и да се изгуби в света на дийп хауса, преди се спре на посока, в която да поеме. TEEMID решава да създаде свои собствени ремикси като кавър версии, базирани върху дълбоки електро бийтове. Сред вдъхновилите го жанрове са Nu-Disco, Pop и Electronic с представители като Jay Z, Pleasurekraft, Flume, Moby, M83, Superfunk и Daft Punk, последните от които са ярък пример в създаването на хитове, вземайки елементи от вече съществуващи парчета.


Най-новият ремикс на TEEMID е кавър на класиката на Gnarls Barkley "Crazy". Чрез интернет диджеят открива младата певица Joie Tan от Шанхай, която интерпретира по свой начин песента, давайки й приятен рефрен и напълно нова дълбочина с гласа си: "You drive me craaazy!" Сингълът вече постигна голям успех в SoundCloud, където е бил слушан над 4 милиона пъти. Видеото към песента вече може да бъде гледано в YouTube : 

Парчето получи и интернационална подкрепа от EDM звезди като Avicii.
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация