Предна В момента Следва
LIL NAS X THAT'S WHAT I WANT

Music

TEEMID с нов ремикс на "Crazy" на Gnarls Barkley

TEEMID с нов ремикс на "Crazy" на Gnarls Barkley
Миналата година младият френски продуцент и диджей TEEMID се появи внезапно на музикалния хоризонт със забележителен ремикс на популярното парче "Seven Nation Army" на The White Stripes, разтърсвайки френската хаус сцена, от Ed Banger до David Guetta. “French do it better” (французите го правят по-добре) е мотото по това време и TEEMID определено успява да се впише в него.

 
TEEMID прави първите си стъпки като диджей в клуб. Той успява да спести достатъчно пари, за да си купи първата професионална апаратура и да се изгуби в света на дийп хауса, преди се спре на посока, в която да поеме. TEEMID решава да създаде свои собствени ремикси като кавър версии, базирани върху дълбоки електро бийтове. Сред вдъхновилите го жанрове са Nu-Disco, Pop и Electronic с представители като Jay Z, Pleasurekraft, Flume, Moby, M83, Superfunk и Daft Punk, последните от които са ярък пример в създаването на хитове, вземайки елементи от вече съществуващи парчета.


Най-новият ремикс на TEEMID е кавър на класиката на Gnarls Barkley "Crazy". Чрез интернет диджеят открива младата певица Joie Tan от Шанхай, която интерпретира по свой начин песента, давайки й приятен рефрен и напълно нова дълбочина с гласа си: "You drive me craaazy!" Сингълът вече постигна голям успех в SoundCloud, където е бил слушан над 4 милиона пъти. Видеото към песента вече може да бъде гледано в YouTube : 

Парчето получи и интернационална подкрепа от EDM звезди като Avicii.
 Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация