Предна В момента Следва
BOOMDABASH, ANNALISA TROPICANA

Music

Страхотно ново денс парче

Страхотно ново денс парче
Michael Canitrot винаги е правил музика със страст, откроявайки се от тълпата с оригиналните си визуални и звукови концепции: вечер на върха на Айфеловата кула, друга пред Лувъра и последното му шоу в Olympia. Пробил на световната сцена, благодарение на своите “So, Happy In Paris?” вечери, Michael е обиколил света в неуморими турнета из някои от най-видните клубове на Лос Анджелис, Токио, Рио Де Жанейро и Барселона. Срещите му с феновете и моментите прекарани с тях през последните месеци засилват желанието на Michael да пише и композира.
Работил в студия в Париж, Амстердам, Лондон и Ню Йорк, Canitrot представя своя най-интимен и завършен проект до момента, първи от който е сингълът “Young Forever”.

 
Внасяйки енергия, дълбочина и мелодия в хаус музиката като в същото време умело я преплита с електронни елементи, бунтарски дух и поп-фолк, Canitrot представя новото си парче “Young Forever”. В записването на песента участва детски хор, миксиран от Wez Clarke (Sam Smith , Clean Bandit, Naughty Boy, Gordon City). Дори и далеч от дансинга феновете не спират да показват подкрепата си към Canitrot, който има вече над един милион преглеждания в YouTube. Последният видео дебют на артиста е заснет в Калифорния сред планинска пустош и олицетворява красиво музикално пътешествие, носещо чувство за свобода. Елементът на скорост е вплетен във видеото чрез зашеметяващо спускане със сноуборд по хълм. Така, Michael ни напомня че осъществяването на мечтите се състои в това да бъдеш смел и да даваш всичко от себе си.
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация