Предна В момента Следва
SHOUSE LIVE WITHOUT LOVE

Music

Сингълът ‘Bad’ на David Guetta & Showtek е третият хит за тази година

Сингълът ‘Bad’ на David Guetta & Showtek е третият хит за тази година

 След несравнимия успех на последния клубен сингъл “Shot Me Down” и ремикса на “Addicted To You” на Avicii, и двата стигнали до #1 в класацията на Beatport през първите седмици от излизането си, David Guetta обединява сили с енигматичното продуцентско дуо Showtek, за да създадат страхотната нова песен “Bad”. Спазвайки традициите, тя става третия пореден хит от началото на годината, който стъпва на първото място в Beatport.

Сингълът се явява перфектния последовател на актуалния “Shot Me Down”. Специално направен, за да покори клубовете и да залее с енергия фенове, проектът на David Guetta и Showtek има за цел да покаже отчетливо безпогрешността на възможностите им, когато става въпрос за създаване на денс хит. Изграден върху яки синтезатори, парчето избухва сред вихрушка от заразителни вокални семпли, като зареждащата бас линия директно го отвежда в клубовете. Подкрепен с поредица разтърстващи кресченда, “Bad” затвърждава статуса на David Guetta и Showtek на две от най-горещите денс звезди.

След като вече е потвърдено участието на David Guetta на Ultra Music Festival в Маями, можем да кажем, че 2014 се очертава да бъде още една ключова година за артиста.

Парчето “Bad” може да бъде чуто и закупено ексклузивно на Beatport: http://www.beatport.com/#release/bad/1267197

 

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация