Music

Santra feat. Pavell & Venci Venc' с хита "Изгрева и Залеза"

Santra feat. Pavell & Venci Venc' с хита "Изгрева и Залеза"

Видеото към едното от двете парчета с участието на Павел и Венци Венц от хип-хоп формацията #Setaabrat.com, представени на Годишните музикални награди на БГ радио, е вече факт. Само два дни след появата в интернет на „Изгрева и залеза”, в което модерният тандем партнира на Сантра, клипът е гледан над 75 хиляди пъти в сайта за видеосподеляне VBOX7.

 

Мелодичната колаборация с чаровната изпълнителка е поредният проект на радващите се на все по-голяма популярност артисти от Вирджиния Рекърдс, които дават сериозна заявка за присъствие и като автори, и като изпълнители на българската хип-хоп сцена.

 

След като чува първоначалната версия на парчето, създадена от дуета, Сантра оставя своя почерк върху музиката на Павел и добавя нежните си вокали в своеобразен диалог с рап частта на момчетата. Общата работа на тримата върху текста пък води до обещаващия краен резултат - свежа композиция, в която се залага на силна лирика и епичен звук.

 

Видеото, чийто режисьор е Bashmotion, следва естетиката на текста и пресъздава с впечатляващи кадри от небето над София невъзможната среща на изгрева и залеза. Сантра допълва общата визия на клипа с яркото си присъствие в няколко визии. Зад стайлинга на Павел и Венци Венц пък стои марката Pause Jeans.

 

До броени дни се очаква премиерата и на дългоочакваното видео към новото парче на формацията #Setaabrat.com. След успеха на култовия хит от миналата година „Знаеш ли кой видях”, взривоопасната комбинация Ангел, Мойсей, Павел, Венци Венц и Декстър ще зарадват феновете с „Къде си брат”.

FACEBOOK страница на Павел и Венци Венц: https://www.facebook.com/PavellVenciVenc

FACEBOOK страница на Сантра: https://www.facebook.com/SantraOfficial 

 

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация