Music

Robert Plant с нов албум и ново парче

Robert Plant с нов албум и ново парче
 

Новият албум на Robert Plant “lullaby and… The Ceaseless Roar” ще бъде на пазара от 9-ти септември, благодарение на Nonesuch/Warner Bros. Records. Това е дебютът на Plant за лейбъла и включва 11 нови записа, 9 от които са оригинални песни, написани от Robert и бандата му, The Sensational Space Shifters - Justin Adams: дейрета, тарамбука, китари, бек вокал; John Baggott: клавири, пиано, тъпан, бек вокал; Juldeh Camara, Billy Fuller: бас, барабани, контрабас; Dave Smith: барабани и Liam “Skin” Tyson: банджо, китара, бек вокал.
Първият сингъл от албума,“Rainbow”, е достъпен дигитално от  24-ти юни. Песента е пусната за преслушване в NPR Music. Предварителни поръчки могат да бъдат направени на robertplant.com, където феновете ще имат възможността да свалят “Rainbow” веднага. Plant и групата ще обикалят Съединените Щати през есента, а на 27-ми и 28-ми септември ще свирят в Brooklyn Academy of Music, като част от Nonesuch Records at BAM: Celebrating 50 Years of the Label without Labels.
“lullaby and… The Ceaseless Roar” е първият запис на Plant след “Band of Joy” от 2010, последвал спечелилия 6 награди Грами, “Raising Sand” от 2007, в който Robert си партнира с Alison Krauss. Justin Adams и John Baggott от The Sensational Space Shifters гостуват в “Dreamland” на Plant от 2002, докато всички от групата, освен Camara и Smith, се появяват в “Mighty Rearranger” от 2005.

 
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация