Предна В момента Следва

Music

Рафи, Део, Лео и Играта с нов сингъл ”Mr. Comandante”

Рафи, Део, Лео и Играта с нов сингъл ”Mr. Comandante”

Рафи, Део, Лео и Играта, станали популярни заедно като „4D” по едноименния си хит си от миналата година, вече са готови с новото си видео, продуцирано от Вирджиния Рекърдс. Именно огромният успех на първия общ проект на 4D и креативността на четиримата изпълнители станаха причина престижната българска верига ресторанти Happy Bar & Grill отново да ги изберат за лица и гласове на лятната си кампания.


Парчето “Mr. Comandante” по музика на Ясен Козев и Крум Георгиев е заредено с много свежо настроение и носи ритъма на лятото, но отсега дава заявка за хит, на който ще се танцува през цялата година. Текстът, своебразно намигване от четиримата изпълнители към всички твърде пораснали и забравили как да се забавляват хора, е писан от Гери Турийска, Део, Играта и Крум Георгиев.


Още самото заглавие “Mr. Comandante” подсказва за сюжета на видеото към песента. Режисьорът на някои от най-успешните музикални клипове в момента Bashmotion е разказал с картина и звук забавната история за срещата между изнервения диктатор Mr. Comandante и неговата хунта с шумна група приятели. Гонитбата между тях започва с оплакването на сърдития съсед на младежите, в чиято роля е Любен Дилов-син. Рафи, Део, Лео и Играта влизат в ролите както на усмихнатите и позитивни персонажи, така и на намръщените, тежко въоръжени бандити. Актьорския си талант в клипа проявяват и носителките на титлата Мис „Национален отбор” за миналия сезон Александра Богданска (баскетбол), Виктория Колева (волейбол) и Тереза Райкова (футбол). Голямата изненада обаче е самият Mr. Comandante – за първи път феновете на Део ще го видят като „лошия” герой. За автентичността на всички образи са се погрижили стилистите от Студио 2Те.


Видеото е заснето на няколко локации в София, като най-забавни се оказват снимките на бул. „Княз Ал. Дондуков”, където яркото присъствие на артистите във военните им униформи и останалите персонажи в продукцията водят до истински фурор сред пешеходците и участниците в уличното движение. Особен интерес предизвиква появата на атрактивното червено Ферари на „Хепи Доставка“, което спасява от глад четиримата герои.
Развръзката на историята е в епичната танцова битка между хунтата и веселата компания, снимана на територията на столичния комплекс „Хепи Виктория”.
Съвсем скоро се очаква и премиерата на новия солов сингъл на Рафи „Нали така” и видеото към него. 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация