Music

Rae Morris с детайли около дебютния си албум

Rae Morris с детайли около дебютния си албум
Несравнимата и невероятно талантлива Rae Morris обяви детайли около очаквания с огромно нетърпение свой дебютен албум. Записът “Unguarded”, който ще излезе на 30-ти март през Atlantic Records, вече си спечели и редица похвали от критиката. “Unguarded”, продуциран от Ariel Rechtshaid, Jim Eliot и Fryars) адресира хубавите и лоши моменти, които следват от промените в живота и градящите характера връзки, с мъдрост, присъща на някой много по-възрастен от младата Morris. Докато “Skin” описва чувството за вина от поддържането на отровна любовна афера, “Closer” е за това, да бъдеш далеч от семейството си, но да оценяваш своята идентичност, а “Love Again”, очевидно, е за продължаването напред. Песните обаче съдържат двоен смисъл. Те са както за връзките на Rae с другите, така и за тази със самата нея. Парчето “Do You Even Know”, написано в родния й Blackpool, е за някой, който не я разбира и не мисли наистина за това, което тя иска. Песента e за страха й да не се превърне в този артист, който другите очакват да бъде.

 
Всички 12 парчета в албума впечатляват с рядко срещана откровеност, струяща от красивите припеви и изтънчени мелодии. Няма съмнение, че Rae Morris е работила здраво, за да изгради и направи записа, такъв какъвто го е искала. „Винаги съм обичала да визуализирам нещата като цикли в съзнанието си. Пълно пътешествие в кръг, завършена приказка и приключена история. Виждам албума си като завършена творба, от началото до края. Явно е нещо като серия от документирани важни години на порастване и учене. Не се опитвам да съм загадъчна. Всъщност е много просто. Така го виждам. Просто съм напълно себе си.”


През изминалата година Rae все повече затвърди позицията си на изгряваща звезда – от писането на песни сама в спалнята до работата с невероятни музиканти и продуценти, тя успява да се изгради като артист, който върви по избрана пътека. Тя вече си е спечелила огромна подкрепа както от феновете, така и от самата музикална индустрия (Chris Martin, Haim, Laura Mvula, Tom Odell и Bombay Bicycle Club са само някои от заявили любовта си към певицата). Критиката я определи като един от най-вълнуващите нови артисти на британската сцена и това е само началото за младата Rae.
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация