Предна В момента Следва
ONEREPUBLIC RUNAWAY

Music

Премиера на новия албум на Майкъл Джексън - "XSCAPE" на 13/05

Премиера на новия албум на Майкъл Джексън - "XSCAPE" на 13/05

Световната премиера на дългоочаквания нов албум на Майкъл Джексън „XSCAPE“ (проект, концептиран и продуциран от управителя на Epic Records - L.A. Reid) започна със сензационен старт с издаването на песента “Love Never Felt So Good”. Сингълът влетя в Топ 5 на iTunes в САЩ, стана #1 в чартовете на 17 държави и влезе в Топ 5 на още 67 страни по света. И всичко това – в рамките на 24 часа след премиерата на песента. “Love Never Felt So Good” е 49-ят сингъл на Майкъл Джексън в чарта Hot 100 на Билборд. “Love Never Felt So Good” излезе в две версии: с оригиналните вокали на Майкъл и в „осъвременен“ аранжимент от Джон Маклейн и в дуетна версия с Джъстин Тимбърлейк.
Стандартната и делукс версия на албума излизат на 13/05 (вторник) от Вирджиния Рекърдс/Sony Music и се издава с медийната подкрепа на радио и телевизия Magic FM & TV. От днес албумът може да бъде чут ексклузивно в музикалната онлайн платформа на Sony Music Entertainment: MusicUnlimited.com/MichaelJackson.
XSCAPE включва 8 песни (вижте съдържанието на албума по-долу), записани в периода 1983 – 1999 година, които светът ще чуе за първи път. Албумът разкрива за пореден път защо Майкъл Джексън завинаги ще остане като един от най-влиятелните артисти в света на музиката. За най-големите фенове на Краля, XSCAPE ще бъде издаден и в делукс версия, която включва оригиналните тракове на песните, които Майкъл Джексън записва през годините.
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация