Предна В момента Следва
NICKI MINAJ BARBIE WORLD

Music

Пиано шоуто Bel Suono с невероятен концерт у нас

Пиано шоуто Bel Suono с невероятен концерт у нас
 Пиано шоуто Bel Suono (в превод от италиански – „красив звук“) са трима професионални, виртуозни пианисти, получили образованието си в най-добрите ВУЗ - ве на Русия, лауреати на общоруски и международни конкурси. Освен, че виртуозно владеят рояла, триото музиканти притежават прекрасни умения за композиция и импровизация, както и харизматична външност.

 
Bel Suono е оригинален микс от съвременни технологии и най-добрите образци на класическата и съвременната музикална култура, нов прочит на добре познати творби и изпълнение на оригинални произведения.


Първият видеоклип и композиция на Bel Suono за българското медийно пространство е „Либертанго” от Астор Пиацола .
Режисьор : Назим Файкович, Продуцент : BEL SUONO Лейла Фатахова
Видеото е със специалното участие на Балет Тодес .

В програмата на концерта са включени творби от класическата музика като „Либертанго” от Астор Пиацола, „Болеро” от Равел, „Лято и Зима” от цикъла „Годишни времена“ от Вивалди, „Танц на смъртта“ от Сен-Санс, както и необикновените по своята дълбочина и мелодизъм нови произведения, написани от участниците в проекта – Мегаполис, Самотно сърце, Red Tango и др. Класическите творби звучат много съвременно и затова слушателите, които не са запознати с тези произведения, ги очаква истинско откритие в света на класическата музика! А ценителите на класиката ще чуят необикновена интерпретация на любимите си произведения.

За двете години съществуване е извършена огромна работа. Издаден е дебютният албум „Мегаполис“. В него са включени 18 трака и седем клипа.


Билети на касите на НДК и в мрежата на eventim
http://www.eventim.bgPower TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация