Предна В момента Следва

Music

Pharrell Williams с инициатива за деня на щастието – 20 март

Pharrell Williams с инициатива за деня на щастието – 20 март

 Броени дни след премиерата на новия албум G I R L (включващ мегахита “Happy”), Фарел Уилямс обяви партньорството си с Фондацията на ООН по повод Международния ден на щастието, 20 март. Звездата планира интерактивна инициатива като кани хората по целия свят да вземат участие в 24-часовото събитие в YouTube и да помогнат за събирането на средства за хуманитарната помощ на Фондацията в редица точки на земното кълбо.

Вдъхновен от “Happy” видеоклиповете, които феновете по света вече заснеха, Фарел ги приканва да постват YouTube клипчетата с хаштаг #HAPPYDAY в социалните мрежи, както и да ги регистрират в сайта http://24hoursofhappiness.com. Проектът вече стартира, като точно в 12.00 ч. на 20 март 2014 г., самият Фарел ще покаже най-добрите предложения, регистрирани на сайта.

Като част от глобалната дигитална инициатива, на хората ще бъде напомнено, че всеки заслужава шанс за щастлив, здравословен живот и ще бъдат насърчавани да направят дарение за хуманитарните инициативи на ООН, с което да увеличат шанса за по-добър живот на най-нуждаещите се хора по света.

Ето и как всеки един от нас може да участва в иницативата на Фарел Уилямс:

- като публикува денс-моб видеоклипове в YouTube канала си и ги тагне с #HAPPYDAY
- като публикува снимки/видео във Facebook, G+, Tumblr или Instagram с хаштаг #HAPPYDAY
- като публикува съобщения в twitter/vine с хаштаг #HAPPYDAY
- като публикува кавъри на песента “Happy” в YouTube канала си и ги тагне с #HAPPYDAY
- като споделя „Happy” плейлисти в Spotify или Google Play в G+, Facebook, Twitter и Tumblr, използвайки хаштага #HAPPYDAYPower TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация