Предна В момента Следва
FOUSHEE DEEP END (REMIX)
ON AIR 16:00 - 18:00
Power Top 30 Програмата

Music

Никол Шерцингер се завръща с „Your love”

Никол Шерцингер се завръща с „Your love”
 

Световната звезда, Никол Шерцингер се завръща с новия си сингъл, „Your Love”, който ще излезе официално на 13-ти юли от RCA records във всички официални дигитални платформи. От ММХ картата можете да свалите Main & Radio edit версии на сингъла.
„Your Love” е първият сингъл, който Никол издава за новия си лейбъл, RCA, след подписването на договор в началото на тази година със Sony Music Entertainment. Пeсента е пилотен сингъл от предстоящия албум на звездата, планиран да излезе през есента на т.г. За записите на албума, Никол си сътрудничи с топ продуцентите и автори, The Dream и Tricky, работили с изпълнители като Бионсе, Канийе Уест, Кейти Пери, Jay Z и Риана.
“The Dream и Tricky ме познават до болка, те са ми като семейство”, споделя Никол за тяхното партньорство, “Исках да направя албум с участието на само нас тримата. За първи път в кариерата си, чувствам, че музиката е истинско отражение на моята същност: на жената, която съм, както и на жената, която не съм и искам да бъда.”
„Your Love” е първият запис на певицата, след оттеглянето й от двугодишното съдийство в Х Фактор Великобритания. Освен, че е съдия с печеливш отбор, Никол става и най-популярният член на журито за двата сезона.

 
 Power TOP 30

 • 1
  JASON DERULO
  SAVAGE LOVE
 • 2
  PEDRO CAPO
  BUENA SUERTE
 • 3
  CONKARAH
  BANANA
 • 4
  MASTER KG
  JERUSALEMA
 • 5
  DIPLO
  ON MY MIND
Цялата класация