Предна В момента Следва

Music

Neil Young издава нов албум с важно послание

Neil Young издава нов албум с важно послание

Neil Young ще издаде новия си студиен албум, озаглавен “Storytone”, на 4-ти ноември през Reprise Records. “Storytone” съдържа 10 нови композиции, които Young записва на живо в студио с оркестър от 92-ма музиканта и хор.

В този албум легендата използва различен подход. Young първо записва песните сам, в соло вариант, и после създава техни завладяващи версии с оркестър и биг бенд. Резултатът е едно изключително лично и емоционално изживяване.

Първият официален сингъл от албума е “Who’s Gonna Stand Up?”, оригинално изпълнен по време на Crazy Horse шоутата във Великобритания това лято и станал част от соловия акустичен сет на Young във Farm Aid наскоро. Парчето е посветено на каузата, целяща да сложи край на зависимостта ни от изкопаеми горива с надеждата да бъде опазена крехката еко система на планетата за бъдещите поколения. За повече информация посетете http://www.neilyoung.com/news/.

Освен новата песен, която вече може да бъде слушана в Soundcloud тук https://soundcloud.com/warnerbrosrecords/neil-young-whos-gonna-stand-up-acoustic, в албума се открояват и други парчета, сред които първият сингъл в трак листа “Plastic Flowers”, блус-суинг песента “I Want To Drive My Car”, пропитата с болка “Tumbleweed” и прочувствената “When I Watch You Sleeping”. Всеки от синглите ражда изцяло различно усещане в контекста на своето представяне.

Албумът “Storytone” вече може да бъде поръчан във всички дигитални магазини, сред които и iTunes: https://itunes.apple.com/bg/album/storytone/id926088847 Форматите, в които ще излезе записът, включват стандартно CD издание само с оркестралните варианти на 10-те песни в “Storytone”, делукс CD издание със соловите и оркестралните варианти на песните и 180-грамова двойна делукс плоча, която ще излезе на 16-ти декември и също ще съдържа и двата варианта на парчетата.

Тези, които поръчат предварително делукс CD-то, делукс плочата или PonoMusic изданието на записа, ще получат възможността да свалят веднага соловата и оркестралната версия на парчето “Who’s Gonna Stand Up?”

Ексклузивни комплекти на записа включват негово лимитирано издание с литография на обложката на албума от Neil Young. Може да поръчате комплект предварително от тук: http://smarturl.it/StorytonePreOrder

Цялата музика в “Storytone” е продуцирана от The Volume Dealers (Neil Young и Niko Bolas), записана и миксирана от Al Schmitt, с допълнителна помощ в продуцентството, аранжимента, оркестрацията и диригентството от Michael Bearden и Chris Walden.

Албумът “Storytone” на Neil Young ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. В iTunes той може да бъде закупен предварително на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/storytone/id926088847
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация