Предна В момента Следва
FABRIZIO PARISI & MIYAN SUNBEAMS (REMIX)

Music

Neil Young издава луксозен бокс сет на “A Letter Home” на 27-ми май

Neil Young издава луксозен бокс сет на “A Letter Home” на 27-ми май

“A Letter Home” е албум от кавъри, записани в студиото на Jack White в Нашвил, като първото издание е на плоча и излезе през лейбъла на Jack Third Man Records.

Красивият ръчно изработен луксозен бокс сет ще включва два винила, CD, DVD, седем сингъла на плочи и още.

Neil Young ще издаде на пазара CD, дигитален албум и лимитирано издание на луксозен бокс сет на своята последна плоча “A Letter Home” през Reprise Records на 27-ми май. Самият бокс сет е красиво опакована увеличена версия на винилното издание на албума, пуснато първоначално на 18-ти април през лейбъла на Jack White Third Man Records. Той ще включва и карта за даунлоуд на hi-res Audiophile версията на записа. “A Letter Home” може да бъде закупен предварително в iTunes на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/a-letter-home/id860851506.

Young записва колекцията от кавъри заедно с White в подновена Voice-O-Graph студийна кабина от 1947-ма година, намираща се в Third Man Records в Нашвил. Представете си много опростено звукозаписно студио, не по-голямо от една телефонна будка и ще схванете идеята. Young описва албума като “нечувана досега колекция от открити отново песни от миналото, записани на древна електро-механична технология, която улавя и разпространява същността на нещо, което може да бъде загубено завинаги”. Записан на живо, парче по парче, моно, албумът има вродената топлина и примитивното чувство на винтидж записите от Folkways.

По повод трак листинга Young избира песните, които имат лично значение за него, като например песента на британския фолк артист Bert Jansch “Needle Of Death” (която вдъхновява Young да напише през 1972-ра “Needle And The Damage Done”), “Girl From The North Country” на Bob Dylan, “Crazy” на Willie Nelson, “I Wonder If I Care As Much” на Don Everly, “My Home Town” на Bruce Springsteen и много други. Клипът към “Needle Of Death” може да гледате тук: https://www.youtube.com/watch?v=6H47jI6xanA.
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация