Предна В момента Следва
SPICE GO DOWN DEH (FEAT. SHAGGY AND SEAN PAUL)

Music

Най-хитовите изпълнители влизат в "Музикална академия"

Най-хитовите изпълнители влизат в "Музикална академия"

Пет от най-хитовите музикални артисти в момента в България, загърбват активна концертна дейност и за три месеца се потапят в шоуто" Музикална академия”, което започва на 24 септември – само седмица след старта на VIP Brother - по ТV7.
Сантра, Криско, Лора Караджова, Поли Генова и Дичо ще се състезават рамо до рамо с класиците на българската естрада, както и с петима съвсем неизвестни таланти, за любовта на зрителите и за голямата награда от 100 000 лева.
А зрителите на ТV7 ще имат шансa да чуят как звучат хитовете "Почивни дни”, "Нека бъде лято”, "Късно за романтика”, "На инат” и "Ледено момиче” не само от сцената на пищните лайф концерти на "Музикална академия”, но и сутрин под душа.
Защото любимите им звезди освен да подготвят по два концерта седмично ще живеят заедно под един покрив и буквално в една спалня цели 12 седмици. А журито, чиито членове се очертават истински безкомпромисни, заедно с публиката ще ги оценяват всяка седмица, като със сигурност оценката ще е комплекс от представянето им на сцената и начина, по който се държат "без маска и без грим” в къщата на Музикална академия.Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация