Предна В момента Следва
ADDICTED TO MUSIC PART 1

Music

Muse издават нов албум

Muse издават нов албум

На 8-ми юни Muse ще издадат дългоочаквания си нов запис “Drones”. Албумът е продуциран от Muse и Robert John “Mutt” Lange и съдържа 12 парчета. Matt Bellamy заяви „За мен “Drones” е метафорична психо пътека, която позволява психотично поведение без възможност за изход. Светът се движи от Drones (търтеи), които си служат с Drones , за да ни превърнат всички в Drones. Този албум изследва пътешествието на човека от загубата на надежда до неговото индоктриниране от системата да бъде човешки търтей до окончателната победа на неговите потисници.”

Първият сингъл от албума “Dead Inside” ще дебютира на 23-ти март. Бандата ще направи премиера и на парчето “Psycho” през своя YouTube канал в 20:00 българско време днес, 12-ти март. Песента ще може да бъде закупена, когато албумът “Drones” стане наличен за предварителна поръчка в 21.30 отново днес.

Бандата обяви и британското си турне Psycho UK Tour, което започва на 15-ти март в Ulster Hall в Белфаст и включва 6 изпълнения в зали в градове като Glasgow, Newport, Exeter, Manchester и Brighton.
Билетите влизат в продажба от 11:30 днес.

Muse ще бъдат хедлайнeри и на тазгодишния Download Festival на 13-ти юни.

През кариерата си Muse имат 17 милиона продадени албуми по света. Последният им запис “The 2nd Law” излезе през октомври 2012 и оглави класациите в 21 държави, сред които и Великобритания. Албумът дебютира на 2-ро място в американската класация, ставайки най-успешната премиера на бандата в Съединените Щати.

 Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация