Предна В момента Следва
120 MIN METROPOLIS PART 2

Music

Morrissey издава DVD “Introducing Morrissey”

Morrissey издава DVD “Introducing Morrissey”

Скоро след като излезе юбилейното издание на легендарния албум на Morrissey, “Vauxhall and I”, станал номер едно за 1994, на 8-ми септември Parlophone пускат за пръв път на DVD концерта “Introducing Morrissey”.
След успешното представяне на “Vauxhall and I” в класациите и одобрението на албума от критиката, Morrissey се отправя на турне през февруари, 1995. Tова са първите му изяви в Обединеното Кралство след двугодишно отсъствие от английската сцена. Morrissey документира историческото турне, заснемайки двата концерта в Sheffield’s City Hall и Winter Gardens в Blackpool (съответно на 7-ми и 8-ми февруари).

Едночасовият филм, режисиран от James O’Brien, улавя Morrissey и бандата му в най-добрата им форма, свирещи в препълнени зали пред истерична и вярна публика. Списъкът с изпълнения включва 6 парчета от Vauxhall, включително “The More You Ignore Me, The Closer I Get”, три от “Your Arsenal”, сингъла “Boxers”, (Б-страната на ‘Have-A-Go Merchant’), редкия и любим на феновете “Jack The Ripper” , както и страхотния кавър на “Moonriver” от Johnny Mercer и Henry Mancini.

DVD-то “Introducing Morrissey” е красиво визуално напомняне за невероятната атмосфера, струяща от концертите на Morrissey, документирани за поколенията и вече издадени и на DVD.
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация