Предна В момента Следва
SALT 'N' PEPA WHATTA MAN

Music

Morrissey издава DVD “Introducing Morrissey”

Morrissey издава DVD “Introducing Morrissey”

Скоро след като излезе юбилейното издание на легендарния албум на Morrissey, “Vauxhall and I”, станал номер едно за 1994, на 8-ми септември Parlophone пускат за пръв път на DVD концерта “Introducing Morrissey”.
След успешното представяне на “Vauxhall and I” в класациите и одобрението на албума от критиката, Morrissey се отправя на турне през февруари, 1995. Tова са първите му изяви в Обединеното Кралство след двугодишно отсъствие от английската сцена. Morrissey документира историческото турне, заснемайки двата концерта в Sheffield’s City Hall и Winter Gardens в Blackpool (съответно на 7-ми и 8-ми февруари).

Едночасовият филм, режисиран от James O’Brien, улавя Morrissey и бандата му в най-добрата им форма, свирещи в препълнени зали пред истерична и вярна публика. Списъкът с изпълнения включва 6 парчета от Vauxhall, включително “The More You Ignore Me, The Closer I Get”, три от “Your Arsenal”, сингъла “Boxers”, (Б-страната на ‘Have-A-Go Merchant’), редкия и любим на феновете “Jack The Ripper” , както и страхотния кавър на “Moonriver” от Johnny Mercer и Henry Mancini.

DVD-то “Introducing Morrissey” е красиво визуално напомняне за невероятната атмосфера, струяща от концертите на Morrissey, документирани за поколенията и вече издадени и на DVD.
 Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация