Предна В момента Следва

Music

Michael Buble с диамантен сертификат и 4-ти коледен концерт

Michael Buble с диамантен сертификат и 4-ти коледен концерт

Michael Bublé ще отпразнува Коледа със своя четвърти ежегоден концерт "Michael Bublé's Christmas In New York", който ще бъде излъчен във вторник на 16-ти декември от 8:00 pm местно щатско време по американската телевизия CBC. Barbra Streisand, Ariana Grande, Miss Piggy и The Rockettes ще се присъединят към Michael за невероятното коледно шоу. В САЩ то ще може да бъде гледано и на 17-ти декември от 8:00 pm местно време по телевизия NBC.

Сред песните, които ще изпълни Bublé, са класиките “It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”, “Christmas (Baby Please Come Home)”, “All I Want For Christmas Is You”, както и много други. Michael ще бъде акомпаниран и от бандата му за серия от акустични песни, избрани от последователите му в социални мрежи. Сред коледните парчета, които посочиха феновете, са “I'll Be Home For Christmas”, “Cold December Night” и “Blue Christmas”.

Празничният концерт "Michael Bublé's Christmas In New York" ще бъде изнесен в емблематичната зала Radio City Music Hall в Ню Йорк. „Много се вълнувам, че ще празнувам Коледа в Ню Йорк, заедно с такъв фантастичен състав от талантливи жени. Мисля, че четвъртото ми коледно шоу ще бъде и най-доброто до сега. Нямам търпение всички да го видят!” казва Michael.

Коледният албум на Michael Bublé “Christmas” получи диамантен сертификат в Канада, ставайки първият нов запис след “21” на Adele, който достига такива продажби. Издаден за пръв път през есента на 2011, албумът продължава да бъде хит на пазара, влизайки в челните редици на класациите всяка година по Коледа. В момента “Christmas” е номер 6 в класацията за записи на Nielsen SoundScan в Канада.
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация