Предна В момента Следва
ED SHEERAN BAD HABIT

Music

Manic Street Preachers с нов албум ‘Futurology’

Manic Street Preachers с нов албум ‘Futurology’

Точно девет месеца след излизането на 11-ия студиен албум ‘Rewind The Film’ (влязъл Топ 5 на Билборд), Manic Street Preachers изненадоха почитателите си с новината за предстоящия нов студиен проект ‘Futurology’. Албумът излиза на 07/07 от RCA и у нас ще се разпространява от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в деня на световната премиера на стандартна и делукс версия.

Записан в легендарното студио Hansa в Берлин (Германия), 13-те песни в албума показват групата в абсолютна върхова форма. Настроението в целия нов материал е динамично и експанзивно, в пълна противоположност от последния проект, който разкри меланхоличната страна на групата. ‘Futurology’ е с подчертано европейско музикално влияние и още с пилотния сингъл от проекта ‘Walk Me To The Bridge’, бандата зададе посоката на проекта.

В записите на албума се включват и няколко специални гост-музиканти, сред които James Dean Bradfield в дуетно изпълнение на ‘Between the Clock and the Bed’, германската филмова звезда Nina Hoss в песента ‘Europa Geht Durch Mich’, завладяващо диско-пънк парче, Georgia Ruth (победител от последния музикален конкурс 2013 Welsh Music Prize), Cian Ciarán (Super Furry Animals), Cate le Bon и H. Hawkline. Албумът е продуциран от Manic Street Preachers, Loz Williams и Alex Silva (The Holy Bible) с допълнителен миксинг от Craig Silvey.
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация