Предна В момента Следва

Music

Major Lazer и Sean Paul представиха "Come On To Me"

Major Lazer и Sean Paul представиха "Come On To Me"

Диджеят Diplo от години се заиграва с денсхол стила, особено в реге проекта си Major Lazer, с когото сега издава песен съвместно с Sean Paul. Звезда, която става популярна за американската публика по същото време, когато Diplo е започнал да преосмисля за първи път в какъв стил да се насочи като диджей във Филаделфия.


“Come On To Me” е резултатът от колаборацията на Major Lazer и Sean Paul и въпреки че има малко “moombahton swing” в себе си, тя определено е чисто денсхол парче, сравнено с песните, които Diplo създава обикновено. А както е при много от песните на Sean Paul, тя е много приятна и лесно запомняща се.


“Come On To Me” е част от EP “Apocalypse Soon” на Major Lazer, заедно с колаборацията с Pharrell за “Aerosol Can” и с RDX/Moska за “Lose Yourself”. Парчето е и номер едно във френските клубни чартове и в топ 20 на класацията за сингли в iTunes.
В iTunes сингълът “Come On To Me” с Sean Paul може да бъде закупен на следния адрес: https://itunes.apple.com/bg/album/come-on-to-me-feat.-sean-paul/id822543884?i=822543904
 

 

 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация