Предна В момента Следва
ROBIN SCHULZ RIGHT NOW (FEAT. NICK JONAS)

Music

Linkin Park на рожден ден на Rock In Rio

Linkin Park на рожден ден на Rock In Rio

Преди 29 години в Рио Де Жанейро стартира един от най-успешните музикални фестивали на всички времена – Rock in Rio. През 2004 събитието се пренася и в Лисабон, Португалия, както и в испанската столица Мадрид. По случай 30-годишнината на иконичния фестивал през 2015, Rock in Rio най-накрая ще стъпи на американска земя. Вицепрезидентът на организацията Roberta Medina обяви, че американският дебют на Rock in Rio ще бъде на 8-ми и 9-ти май , както и седмица по-късно. Събитието ще се състои в City of Rock - специално построен за случая терен в Лас Вегас, чиято конструкция предстои да бъде завършена.
„От първия Rock In Rio фестивал в Бразилия през 1985 до следващата година и премиерата му в Лас Вегас” казва Medina „беше невероятно пътешествие с феновете на Rock in Rio и артистите, които взеха участие в него. Развълнувани сме да видим конструирането на първата ни американска сцена City Of Rock и да обявим първите изпълнители, които ще свирят в Лас Вегас през май 2015.”

Сред музикантите, които ще се качат на сцената в Съединените Щати, са и Linkin Park. Това е четвъртият път, в който бандата ще свири на фестивала. През 2008, 2012 и 2014 Chester, Rob, Brad, Dave, Joe и Mike взеха участие в португалското издание на феста –Rock in Rio Lisboa.
Фронтменът на Linkin Park Chester Bennington изказа вълнението си от предстоящото събитие в официалната страница на фестивала http://rockinrio.com/. Може да изгледате обръщението му тук: http://rockinrio.com/usa/linkin-park-is-confirmed-to-play-at-rock-in-rio-usa/
 Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  ALWAYS REMEMBER US THIS DAY
 • 2
  ALMA
  PERFECT
 • 3
  GEORGE EZRA
  SHOTGUN
 • 4
  ARIANA GRANDE
  BREAK UP WITH YOUR GIRLFRIEND I'M BORED
 • 5
  RAG'N'BONE MAN
  GIANT
Цялата класация