Предна В момента Следва
THE WEEKND POPULAR

Music

Linkin Park на рожден ден на Rock In Rio

Linkin Park на рожден ден на Rock In Rio

Преди 29 години в Рио Де Жанейро стартира един от най-успешните музикални фестивали на всички времена – Rock in Rio. През 2004 събитието се пренася и в Лисабон, Португалия, както и в испанската столица Мадрид. По случай 30-годишнината на иконичния фестивал през 2015, Rock in Rio най-накрая ще стъпи на американска земя. Вицепрезидентът на организацията Roberta Medina обяви, че американският дебют на Rock in Rio ще бъде на 8-ми и 9-ти май , както и седмица по-късно. Събитието ще се състои в City of Rock - специално построен за случая терен в Лас Вегас, чиято конструкция предстои да бъде завършена.
„От първия Rock In Rio фестивал в Бразилия през 1985 до следващата година и премиерата му в Лас Вегас” казва Medina „беше невероятно пътешествие с феновете на Rock in Rio и артистите, които взеха участие в него. Развълнувани сме да видим конструирането на първата ни американска сцена City Of Rock и да обявим първите изпълнители, които ще свирят в Лас Вегас през май 2015.”

Сред музикантите, които ще се качат на сцената в Съединените Щати, са и Linkin Park. Това е четвъртият път, в който бандата ще свири на фестивала. През 2008, 2012 и 2014 Chester, Rob, Brad, Dave, Joe и Mike взеха участие в португалското издание на феста –Rock in Rio Lisboa.
Фронтменът на Linkin Park Chester Bennington изказа вълнението си от предстоящото събитие в официалната страница на фестивала http://rockinrio.com/. Може да изгледате обръщението му тук: http://rockinrio.com/usa/linkin-park-is-confirmed-to-play-at-rock-in-rio-usa/
 Power TOP 30

 • 1
  TAYLOR SWIFT
  ANTI - HERO
 • 2
  SAM SMITH, KIM PETRAS
  UNHOLY
 • 3
  TOVE LO
  2 DIE FOR
 • 4
  RIHANNA
  LIFT ME UP
 • 5
  BLACK EYED PEAS
  SIMPLY THE BEST
Цялата класация