Предна В момента Следва

Music

Linkin Park имат нов сингъл “Guilty All The Same” с Rakim

Linkin Park имат нов сингъл “Guilty All The Same” с Rakim

 Shazam днес обяви новината, че мултиплатинената, спечелила няколко награди Grammy, банда Linkin Park и Warner Bros. Records пускат новия сингъл на групата “Guilty All The Same” с Rakim и дават възможността на потребителите на Shazam по света първи да чуят песента. Когато феновете използват Shazam, за да открият името и изпълнителя на което и да е парче днес, ще видят специален линк, с който ще чуят новата песен на Linkin Park, а след това ще имат възможността да я закупят от всички по-големи дигитални музикални магазини след официалното издаване този петък, 7-ми март.

Миналата вечер феновете на Linkin Park, които преди това са използвали Shazam, за да намерят песни на групата, имаха ексклузивен достъп и възможността да чуят “Guilty All The Same”, чрез известие в новините на апликацията, даваща им предварителен достъп до новия сингъл.

На 4-ти март, вторник, Linkin Park анонсираха турнето “Carnivores” с 30 Seconds To Mars и специалните гости AFI, което започва на 8-ми август в Уест Палм Бийч, Флорида и кръстосва Северна Америка преди да завърши на 19-ти септември в Конкорд, Калифорния. Повече информация можете да намерите на www.linkinpark.com.Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  STUPID LOVE
 • 2
  DENNIS LLOYD
  UNFAITHFUL
 • 3
  БАБЕК МАМЕДРЗАЕВ
  ПРИНЦЕССА
 • 4
  DUA LIPA
  PHYSICAL
 • 5
  THE WEEKND
  BLINDING LIGHTS
Цялата класация