Предна В момента Следва
VANILLA ICE ICE ICE BABY

Music

Lily Allen със свежо видео

Lily Allen със свежо видео

Британската поп певица Lily Allen зарадва феновете си с нов музикален клип, заснет по време на участието й в тазгодишното издание на Glastonbury Festival. В забавното видео към сингъла “As Long As I Got You”, изпълнителката се разхожда из иконичния британски фестивал и лудее с присъстващите фенове. С цветния клип Lily изказва своята привързаност към Glastonbury Festival, на който отива за пръв път още като бебе с родителите си. От тогава Allen го посещава многократно и като гост, и като изпълнител, а фестивалът става арена на редица хубави моменти в личния живот на певицата. Именно там тя среща за първи път своя съпруг.

”Glastonbury винаги е бил огромна част от живота ми и с това видео исках да отпразнувам духа на фестивала, както и да покажа как се е променил живота ми от последния път, когато бях на неговата сцена. От времето, когато бях дете и отидох там с баща си, през лудите ми дни през 2000-та, до тази година, когато отново бях на Pyramid Stage, заедно със съпруга и дъщерите си.”

Песента “As Long As I Got You” следва парчетата “Somewhere Only We Know”, “Hard Out Here” и “Air Balloon”, включени в последния албум на британската певица “Sheezus”, настанил се на първата позиция в Обединеното кралство през своята дебютна седмица.
 Power TOP 30

 • 1
  MASKED WOLF
  ASTRONAUT
 • 2
  RITON
  FRIDAY
 • 3
  SAWEETIE
  BEST FRIEND
 • 4
  DARA
  COLD AS ICE
 • 5
  LIL NAS X
  MONTERO
Цялата класация